STEDENBOUWKUNDE

Bijdragen aan het welzijn van wonende en werkende mensen. Vernieuwen met respect voor memorabele historie. Ogen openen voor verrassingen. Een stad hoort te leven.

STEDENBOUWKUNDE

1/7
1/6
1/5
1/5
1/7
1/6

EEN STAD HOORT

TE LEVEN

Stedenbouwkunde

Voor diverse opdrachtgevers maak ik o.a. ontwerpen voor woningen, gebouwen en stedenbouwkundige plannen. In de kern gaat mijn werk over creativiteit en het leveren van vraagstukoplossingen, over het verenigen van functionaliteit en belevingswaarde; over het zorgdragen voor een compleet ontwerp met details, kleurstellingen en materialen.

In het vertalen van opgaves naar de context en in het leveren van maatwerk ligt mijn kracht, in het verenigen van wensen, eisen en omstandigheden en het afstemmen van de maat, de schaal en het karakter van een project op haar omgeving. Ik sta voor het combineren van kennis en het gezamenlijk realiseren van duurzame waarde.

 

Het stedenbouwkundige deel van mijn werk betreft het uitwerken van het voorliggende algemene stedenbouwkundige plan naar een gedetailleerd stedenbouwkundig plan van buurtniveau tot detail. 

Ik werk samen met goede ontwikkelaars en ontwikkelende aannemers voor het stedenbouwkundige en architectonische ontwerp. Ik richt me daarbij op de kern van mijn vak, het leveren van creatieve vraagstukoplossingen, maak schetsvoorstellen en gezamenlijk stemmen we architectuur en bouwtechniek op elkaar af. Als resultaat lever ik ontwerpen in een 3D idc model waarop de aannemer verder kan werken.

JSAT

Spanjaardslaan 11

8917 AJ Leeuwarden

Bezoekadres:

Skierhústerwei 26

9057 RE Jelsum

T. 058 213 30 45

M. +31 (0) 622 496 870

M. info@johansijtsma.nl

  • Black Instagram Icon